søndag den 9. november 2014

Hvad pokker gør jeg ved et grimt og slidt trægulv?

Et grimt trægulv kender vi alle nok. Det ses i mange boliger, at et trægulv ikke har været afslebet og opfrisket i rigtig mange år. De gule og lakerede trægulve der slet ikke passer ind i stilen for en moderne bolig. Et hjem hvor der skal være harmoni og hvor træet, som det naturlige materiale det er, burde komme til sin rette.

Trægulve giver velvære og sundhed


At flytte naturen ind i stuen, er det du gør med et trægulv. I stedet for bombastiske og kunstig skabte gulvmaterialer, er træ den helt rigtige gulvløsning, der let og elegant giver de fordele som en moderne familie ønsker. Er det en stor familie med hund, kat og mange børn? Er der ingen problemer i at have et trægulv. Træ er smukt men også særdeles slidstærkt såfremt det får den rette gulvbehandling, og det er her hvor en fagmand skal kontaktes.

Gulvafslibning er løsningen


Afslibning og opfriskning af gamle trægulve, som har set bedre dage, udføres bedste af et gulvfirma eller en fagmand med vide og erfaring i netop det at renovere et trægulv. Med en gulvafslibning eller gulvafhøvling fjerner han overfladen på gulvet så træet kommer til at fremstå helt nøgen. Dette er dog ikke særligt rart og derfor må det påføres en behandling der beskytter mod alle der vil træde på det med stilethæle og andet. Eller skidt, snavs og salt der bliver slæbt ind, stole der trækkes frem og tilbage, børn der leger og meget andet. Det er ikke altid sjovt at være trægulv i en bolig med liv og glade dage. Derimod er det noget helt andet såfremt der kun boer en enlig pensionist, der går med sutsko og ikke slæber stole ud og ind. Sådan er vi så forskellige og derfor skal gulvoverfladen også tilpasses herefter.

Mange muligheder for overflade


Et ubehandlet trægulv der får påført en overfladebehandling er naturligvis mere modstandsdygtig med end uden. Derfor anbefaler vi at du påføre de nyafslebne trægulv en gulvbehandling for at gøre det slidstærk og forlænge dets levetid. Afhængig af hvordan du ønsker at skal forvandles og se ud, så
findes der en række forskellige typer gulvbehandling af vælge imellem:


  • Olie
  • Lak
  • Lud
  • Sæbe
  • Voks


eller en helt anden type. Som du ser er mulighederne mange og hver type gulvbehandling har sine ulemper og fordele.


1 kommentar:

  1. God og grundig gulvarbejde samt en fornuftig gulvafslibning pris er hvad vi kan tilbyde. Få dit trægulv frisket op en afslibning og helt nyt liv. Vi tilbyde 1. klasses afslibning og efterbehandling af trægulve og har fuld tilfredshedsgaranti.
    gulvservice københavn

    SvarSlet