lørdag den 13. december 2014

5 gode råd til leje af gulvsliber

Har du en drøm om at springe ud som gør-det-selv gulvsliber, så kan der være forskellige faldgruber som vil være bedst at undgå. Derfor kan det være rart at gå lidt gode råd og tips med på vejen når det gamle og slidte trægulv skal friskes op.

Gulvsliber leje


Enhver kan leje en gulvslibemaskine i en farvehandle eller byggemarked landet over. Derved kan man forholdsvis let komme i gang med at få fjernet den gamle overflade så gulvet igen kan blive smukt og rart at benytte. Der er ingen tvivl om at et nyafslebet trægulv vil fremstå smukt og præsentabelt, - ikke kun for hjemmets beboere men også for gæster. Der er en række forhold som man må gøre op med sig selv i forbindelse med gør-det-selv arbejdet. Blandt andet at have det rette incitament til at udføre arbejdet selv, herunder at have mod og fingersnilde samt at være vant til at udføre håndværksmæssige arbejder. Her er 5 gode råd.


  1. Lej en gulvslibemaskine som er beregnet til professionel brug
  2. Sørg for at sandpapiret er af en god kvalitet, og at der startes med en grovkornet sandpapir som udskifte til finere og finere.
  3. At du benytter en overfladebehandling af en god kvalitet. Som en tommelfingerregel er alle danske, svenske og tyske produkter af god kvalitet.
  4. Følg anvisningerne for gulvafslibning nøje og spring ikke over hvor gærdet er lavest for det straffes i den anden ende.
  5. Vær ikke bange for at søge hjælp fra en fagmand såfremt du kører fast


For det meste er en henvendelse gratis og helt uforpligtende. Du kan få en helt uvurderlig støtte til dit gulvprojekt ved at kontakte en gulvmand.

LÆS OGSÅ:  Her får du billig gulvafslibning priser

Hvad er meslib


Vi har som noget forholdsvis nyt et koncept vi kalder medslib. Det går i alt sin enkelthed ud på at vi hjælper dig med at afslibe dit gulv hvorefter du selv kan efterbehandlet det, eller omvendt. Det er en rigtig god og prisbillig mulighed, især for gør-det-selv folk som ønsker at spare nogle penge. Ellers er du velkommen til at kontakte os for en snak om dit gør det selv projekt.



2 kommentarer:

  1. Din levende gulv kommer til beskadiget og har brug for til at polere og rekolorering og reparation for det er at udvikle skønhed. I Gulvafslibning service, vi gjort dette for din trægulv. Det koster gebyr for dit gulv ikke er meget dyrt, og du er enig med os for den pris, vi opkræver for dette.
    billig gulvafslibning

    |gulvafhøvling

    |Gulvbehandling

    |gulvbearbejdning

    |gulvarbejde

    SvarSlet
  2. Jeg er meget glad for at se dette. Gulvafslibning service hjælper til at få en smukt gulv. Din blog nyttigt for denne service, så alle kan få nogen oplysninger om denne service.

    SvarSlet